"Andere Auto's"

HOME

Mijn eigen auto's:
op 04-04-1984 haalde ik mijn rijbewijs en ik mocht de tweede auto van de buren hebben omdat ik die altijd zo mooi gepoetst had: een Kever! Ik was er dolblij mee, helaas was hij zo slecht dat de keurmeester het advies gaf iets anders te zoeken. Dat was een probleem, want geld had ik niet. Pas in 1986 kwam mijn eerste eigen auto. Wat het was en wat er volgde leest u onder deze link.
Chevrolet Corvette
In 1978 zag en hoorde ik voor het eerst (bewust) een Corvette. Het was een C3 (model gemaakt tussen 1968 en 1982). 25 jaar gingen voorbij waarin ik veel foto's heb gemaakt en droomde dat ik ooit zo'n auto zou hebben. Onder deze link een kort overzicht van de historie van de Corvette, maar ook foto's van diverse meetings georganiseerd door de Heartbeat Corvette Club, de Independent Corvette Club of Stingray 82 .
Overzicht schade reparatie en spuitwerk van de Corvette
Op 24 april 2006 reed ik in alle vroegte over de A 28 naar Amersfoort om de Corvette naar de garage te brengen voor een beurt en APK. Bijna op de plaats van bestemming aangekomen sloeg het noodlot toe. Hoe het verder gaat leest u onder deze link.
Trucks
Diverse foto's van vrachtwagens die ik genomen heb, overwegend rond mijn 17-de jaar. Een jaar of 30 later had ik ook eindelijk een mobieltje en heb ik er nog een aantal gemaakt.
Fiat Cinquecento
Nooit verwacht, toch gekregen: een Cinquecento op de oprit. Gekregen van mijn zus en zwager voor de kinderen. Al snel werd de Cinq gepimpt en werden er meetings bezocht.......en er kwamen er nog twee.
Historic Grand Prix Zandvoort 29-08-2014
Met natuurlijk de Chevrolet Corvette en Camaro, Ford Falcon, Capri en Escort, Porsche 911, BMW's, Opel Ascona's , Kadett en GT, Simca 1000, Renault 4 en 5, Mini Cooper, Dodge Charger en vele andere klassiekers uit de jaren 60 en 70
terug naar het overzicht
HOME